Premiantii recompensati pentru rezultatele lor

Sâmbătă 14 mai 2011, 35 de elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII Parţa însoţiţi de dascălii care îi îndrumă, au efectuat o excursie pe un traseu superb pe ruta: Parţa-Timişoara-Lugoj-Caransebeş-Oţelu Roşu-Sarmizegetusa-Haţeg-Lacul Cinciş-Castelul Corvineştilor din Hunedoara-Cetatea Devei-Făget-Lugoj-Timişoara-Parţa.

A fost o excursie benefică din toate punctele de vedere, educaţional, prin multitudinea de informaţii primite de către elevi dar şi din punct de vedere recreativ prin prisma plimbărilor în natură.

Excursioniştii au plecat din ’’pusta Banatului’’, au trecut prin dealurile Lugojului, prin culoarul depresionar Timiş-Cerna-Bistra, prin poarta de fier a Transilvaniei, prin ruinele Ulpiei Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa, capitala Daciei romane, prin depresiunea Haţegului şi rezervaţia de zimbrii din pădurea Slivuţ, prin depresiunea Hunedoarei cu al sau monument de arhitectură gotică, Castelul Huniazilor sau Corvineştilor ajungând la ruinele cetăţii Deva.

Elevii participanţi sunt premianţii claselor din care fac parte precum şi cei care au participat la diverse concursuri locale, judeţene sau naţionale şi care au obţinut rezultate foarte bune. Am considerat această excursie ca o recompensă pentru , ,crema’’ inteligenţei juvenile din localitatea noastră şi care cu siguranţă va avea şi alte episoade.


From 14 mai 2011 – premiantii recompensati. Posted by Scoala Parta on 5/21/2013 (908 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


3 păreri la “Premiantii recompensati pentru rezultatele lor

  1. A fost distractie mare……toata lumea s-a simtit minunat. Cand mai faceti excursii sa ma anuntati, voi veni cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.